Selecteer een pagina
“Subsidium”
“Subsidium”

“U wilt innoveren, verduurzamen, uitbreiden! U bent op zoek naar financiering door bijvoorbeeld subsidies, maar heeft geen tijd om alles uit te zoeken! Dat hoeft ook niet want wij doen dit graag voor u.”

Wie zijn we

Subsidium is het bedrijfsonderdeel van Management Solution dat zich bezighoudt met het in kaart brengen van de verschillende subsidiemogelijkheden voor haar klanten (de subsidiescan) en bij voldoende mogelijkheden ook het volledige aanvraagproces voor haar rekening neemt.
Wat doen we

Subsidium helpt u bij het aanvragen van subsidies. Wij kijken voor u voor welke subsidies en regeling u in aanmerking komt en regelen voor u het gehele aanvraagproces. U hoeft zich niet te verdiepen in de voorwaarden van de verschillende subsidies en bent geen tijd kwijt aan het in orde maken van de aanvraag. Tijd die u nu gewoon kunt besteden aan uw onderneming. Dit alles zonder dat u zelfs maar enig financieel risico loopt.
Onze doelstelling

Met Subsidium willen wij onze klanten helpen om gebruik te maken van de verschillende beschikbare subsidieregelingen, waardoor men sneller en beter kan innoveren en wellicht net dat ene stapje extra durven en kunnen nemen in de ontwikkeling van hun bedrijf.
Subsidium neemt de meeste werkzaamheden voor het aanvragen van subsidies uit handen, waardoor haar klanten tijd overhouden om te doen waar ze goed in zijn.

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Voor wie werken wij

Wij werken voor iedereen die een subsidie wil aanvragen, waarbij we ons voornamelijk richten op MKB ondernemers, maar ook op bijvoorbeeld (sport)verenigingen en organisaties met een breder maatschappelijk belang.

Betaling

Wij werken op basis van No Cure / No Pay. Wij vragen om 10% van het toegekende subsidiebedrag. Dit is het bedrag dat u in de toewijzingsbeschikking krijgt toegewezen door de subsidieverlener. Wanneer uw subsidieaanvraag wordt afgewezen dan hoeft u ons niets te betalen.
Wij komen graag bij u langs om een eerste korte scan van eventuele mogelijkheden voor subsidie te doen, het enige wat we hiervoor vragen is een vergoeding van onze reiskosten.

Regelingen / Subsidies
Regelingen / Subsidies

Loonkosten

U heeft nieuw personeel nodig omdat uw bedrijf groeit. De extra loonkosten zijn alleen nog wel iets waar u tegen aanhikt. Voor verschillende regio’s in Nederland zijn er regelingen voor het creëren van nieuwe arbeidsplekken. Ze kennen verschillende regio’s in Drenthe en Groningen een bonus van 5.000 euro/arbeidsplaats. Natuurlijk zijn hier wel voorwaarden aan verbonden. Bent u benieuwd of uw nieuwe project in aanmerking zou kunnen komen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Heeft u er aan gedacht om uw nieuwe arbeidsplaatsen in te vullen met mensen met een zgn. afstand tot de arbeidsmarkt, maar bent u huiverig vanwege eventuele risico’s. Wij hebben wellicht de oplossing voor u, via onze personeelsdienst Eureka personeelsdiensten

Innovatie

Als ondernemer is het innoveren in je producten en diensten van vitaal belang. Het innoveren kost vaak echter veel tijd en geld. De rijksoverheid, provincies en gemeenten onderschrijven dit economische belang en er zijn dan ook meerdere regelingen om de innovatieve kracht van bedrijven te stimuleren. Regelingen waaraan je dan kunt denken zijn de WBSO, de innovatiebox, MIT, EFRO en verschillende LEADER programma’s.

Ontwikkeling van het “plattelandsgebied”

De leefbaarheid in de kleine plattelandsdorpen wordt steeds minder en alle bedrijvigheid verdwijnt er langzaam aan. Maar wist u dat er vanuit de Europese Unie zijn er de LEADER programma’s om projecten die de leefbaarheid op het platteland bevorderen te ondersteunen. Heeft u een project dat de leefbaarheid bevordert of bedrijvigheid vergroot (bijvoorbeeld in de toeristische sector, of ICT) wellicht dat u subsidie kunt krijgen.

Bouw, onderhoud, verduurzaming en toegankelijkheid sportaccommodaties.

Heeft u sportvereniging een accommodatie die hoognodig moet worden gerenoveerd of zijn de toestellen aan vervanging toe? Wist u dat u voor aanschaf van nieuwe sportmaterialen of het renoveren/onderhouden van uw accommodatie een subsidie van 20% kan krijgen. In het geval van duurzame energie of toegankelijkheid voor mindervaliden zelfs 35%.

Duurzaamheidsinvesteringen

Duurzame energie heeft de toekomst en is noodzakelijk om de klimaatdoelstellingen te halen. Wij helpen u om in kaart te brengen welke subsidie mogelijkheden er zijn om de investeringen in duurzame energie terug te brengen en daarmee uw terugverdientijd aanzienlijk te verkorten.

CONTACTGEGEVENS

Subsidium
Postbus 2235
7801 CE Emmen

Bezoekadres:
Wilhelminastraat 47 | 7811 JD Emmen
Telefoon: 0591-649175